Eskişehir’de Motosiklet Kazası: Sürücü Ağır Yaralı

Eskişehir’de Motosiklet Kazası: Peş Peşe 2 Araça Çarpan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı

Eskişehir’de caddeden ara sokağa dönmeye çalışan otomobil ile park halindeki hafif ticari araca peş peşe çarpan motosikletin 20 yaşındaki sürücüsü ağır yaralanarak tedavi altına alındı.

Olay, saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Büyükdere Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi’nde 20 yaşındaki M.E.Ç. idaresindeki 26 HB 021 plakalı motosiklet, önce Aydan Sokak’a dönen 26 AHL 483 otomobile, ardından park halindeki 26 BH 867 plakalı hafif ticari araca çarptı. Yaşanan çarpışma sonucunda araçlarda maddi hasar oluşurken, yere düşen M.E.Ç. ağır yaralandı.

Yaralı motosiklet sürücüsünün sağlık durumu ağır

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servis’e bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince müdahale edilen M.E.Ç., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şahsın sağlık durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / EMİR ERTEN – 3.Sayfa

Related Posts

Sağlık Bakanlığı, şikâyetler artınca istifasını istedi: Hastane personeli, başhekimin ardından helva dağıttı!

Sağlık Bakanlığı, şikâyetler artınca istifasını istedi: Hastane personeli, başhekimin ardından helva dağıttı!

Alerjiyle karışan Covid-19 belirtilerine dikkat!

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Şevket Özkaya, Mayıs ayında artan sıcaklıklar ve çevresel faktörlerle birlikte hem alerjik hem de viral hastalıkların yaygınlaştığını belirterek, özellikle alerjik astım ve rinit gibi rahatsızlıkların belirtilerinin Covid-19 gibi viral enfeksiyonlarla karışabileceğine dikkat çekti.

Araştırmaya göre ABD’de 50 yaş altı kişilerde görülen kanser vakaları arttı

Araştırmaya göre ABD’de 50 yaş altı kişilerde görülen kanser vakaları arttı

Özel Gereksinimli Bireyler İçin İlk Eğitim Tamamlandı

Özel gereksinimli bireyler için düzenlenen eğitim başarıyla tamamlandı. İzmir’de gerçekleşen eğitim üç gün sürdü. 

Havalar ısınıyor, uzmanlar uyardı: KKKA hastalığı bulaştıran keneler mayıs ve ağustos arasında daha aktif

Havalar ısınıyor, uzmanlar uyardı: KKKA hastalığı bulaştıran keneler mayıs ve ağustos arasında daha aktif

Yurtdışı seyahatlerinde aşı ve sağlık danışmanlığı artık ücretsiz

Sağlık Bakanlığı’na bağlı Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde faaliyet gösteren 56 Seyahat Sağlığı Merkezi’nde yurt dışına çıkan Türk vatandaşlarına gidecekleri ülkelerin sağlık risklerine yönelik ücretsiz olarak bireysel danışmanlık hizmeti sunuluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir