Finike Açıklarında Rahatsızlanan Kaptan Hastaneye Sevk Edildi

Finike Açıklarında Rahatsızlanan Türk Kaptan Hastaneye Sevk Edildi

Antalya’nın Finike ilçesi açıklarında uluslararası sularda seyreden Kamerun bayraklı ticari gemide rahatsızlanan Türk kaptan, sahil güvenlik ekipleri tarafından gemiden alınıp karaya getirilerek hastaneye sevk edildi.

Finike ilçesinin 12 mil açığında uluslararası sularda seyreden Kamerun bayraklı ticari gemide 3. kaptan pozisyonunda bulunan Türk vatandaşı A.C.Y. (38) rahatsızlanarak tıbbi tahliye talebinde bulundu. İhbarın ardından Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığı’na bağlı bot, Finike Limanı’ndan hareket ederek olay yerine ulaştı.

Bilinci açık olan A.C.Y., ticari gemiden alınarak Finike Limanı’nda hazır bekleyen 112 Acil Sağlık ambulansına teslim edildi ve ardından Finike Devlet Hastanesine sevk edildi. – ANTALYA

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol.Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Tokat’ta KKKA şüphesiyle tedavi gören bebek hayatını kaybetti

Tokat’ta Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle tedavi gören 1,5 yaşındaki bebek hayatını kaybetti.

Strese Karşı 10 Etkili Adım

Strese karşı atılması gereken adımlar hakkında bilgi veren Uzm. Psikolog Jülide Unutmaz, önemli mesajlar verdi. 

Bakanlık tek tek ifşa etti: Vitamin diye satmışlar ama…

Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığını tehlikeye atan sahte ürünlere karşı denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Son kontrollerde, vitamin ve kolajen adı altında piyasaya sürülen bazı ürünlerde beyan edilen maddeler tespit edilemedi.

Sağlık Bakanlığı, şikâyetler artınca istifasını istedi: Hastane personeli, başhekimin ardından helva dağıttı!

Sağlık Bakanlığı, şikâyetler artınca istifasını istedi: Hastane personeli, başhekimin ardından helva dağıttı!

Alerjiyle karışan Covid-19 belirtilerine dikkat!

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Şevket Özkaya, Mayıs ayında artan sıcaklıklar ve çevresel faktörlerle birlikte hem alerjik hem de viral hastalıkların yaygınlaştığını belirterek, özellikle alerjik astım ve rinit gibi rahatsızlıkların belirtilerinin Covid-19 gibi viral enfeksiyonlarla karışabileceğine dikkat çekti.

Araştırmaya göre ABD’de 50 yaş altı kişilerde görülen kanser vakaları arttı

Araştırmaya göre ABD’de 50 yaş altı kişilerde görülen kanser vakaları arttı