Van’da otomobil bariyerlere çarptı: 5 kişi yaralandı

Van’da Demir Bariyerlere Çarpan Otomobilde 5 Kişi Yaralandı

Van’da meydana gelen trafik kazasında otomobilin demir bariyerlere çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre; Van-Hakkari kara yolunun Kurubaş Geçidi’nde sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 MGP 301 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak demir bariyerlere çarptı.

Olayın yaşandığı bölgeye ihbar üzerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada hasar gören araç içerisinde bulunan 5 kişi yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

(Kaynak: ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Bursa’da iki çocuğa yan bakma dayağı

Bursa’da 13 ve 14 yaşlarındaki iki çocuk, yan bakma gerekçesiyle silah kabzasıyla dövüldü.

Türkiye, Üç Deniz Girişimi’nin stratejik ortağı oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Varşova’da düzenlenen Üç Deniz Girişimi’nin 10’uncu Zirvesi’ne katıldı. Zirvede Türkiye, Baltık, Adriyatik ve Karadeniz ülkelerinin başlatttığı Üç Deniz Girişimi’nin stratejik ortağı oldu.

Ünlü Rock yıldızı 66 yaşında hayatını kaybetti

Ünlü rock grubu The Alarm’ın solisti Mike Peters, 66 yaşında hayatını kaybetti. Üç yılı aşkın süredir kanserle mücadele eden sanatçının ölümü, sevenlerini yasa boğdu.

Murat Ongun’un eşi Gözdem Ongun’un ifadesi ortaya çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik operasyonda gözaltına alınan Murat Ongun’un eşi Gözdem Ongun, evinde bulunan paraların kaynağını açıkladı.

Bursa’da feci kaza: 1 ölü

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, otomobile çarpan motosikletin sürücüsü Umut Koç hayatını kaybetti.

Vatikan ilklerin peşinde: Tarihteki ilk Asyalı Papa seçilebilir

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis’in vefatının ardından yerine kimin geçeceği merak konusu. En güçlü adaylardan biri ise Asyalı bir din adamı. Filipinli Kardinal Luis Antonio Gokim Tagle, sosyal adalete olan bağlılığı nedeniyle “Asyalı Francis” olarak anılıyor. Tagle, seçilmesi halinde ilk Asyalı papa olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir