İstanbul İl Sağlık Müdürü Abdullah Emre Güner, Üsküdar’da hastalara biber gazı sıkan ve personele silah gösteren doktor hakkında disiplin yönünden işlem başlatıldığını bildirdi.
Güner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 14 Şubat Cuma günü Üsküdar Devlet Hastanesi’nde yaşanan olayla ilgili olarak, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü olarak gerekli inceleme ve değerlendirme sürecini titizlikle yürüttüklerini belirtti.
İl Sağlık Müdürü Güner, şunları kaydetti:
“Bu kapsamda, ilgili doktor O.K.K. hakkında disiplin yönünden işlem başlatılmış, olay adli makamlara bildirilmiş olup, konu tüm yönleriyle detaylı şekilde incelenmektedir. Sağlık hizmetlerinde hasta hakları, etik kurallar ve mesleki sorumluluk çerçevesinde hareket edilmesi en temel önceliğimizdir. Sürecin adil ve şeffaf bir şekilde yürütüleceğini, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına gerekli açıklamaların yapılacağını özellikle vurgulamak isterim.”
More Stories
5 soruda döner zincirine FETÖ operasyonu: Nasıl izlendi nasıl yakalandı?
Fransa Savunma Bakanı’na ‘Türkiye’ye Meteor satışı’ sorusu: ‘Rolümüz yok’
27 büyükşehirde eş zamanlı denetim: 144 göçmen geri gönderme merkezine gönderildi