Uşak’ta Otomobilin Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

Uşak’ta Otomobil Çarpması Sonucu Kadın Hayatını Kaybetti

UŞAK – Uşak’ta meydana gelen üzücü olayda, bir otomobilin çarpması sonucu bir kadın hayatını kaybetti.

Olay, Uşak-İzmir Karayolu Dikilitaş kavşağı yakınlarında gerçekleşti. Şahıslardan alınan bilgilere göre, plakası 06 BNS 494 olan araç sürücüsü O.U., İzmir istikametine seyir halindeyken karşıya geçmeye çalışan 59 yaşındaki Fadime Azman’a çarptı. Durumu fark eden görgü tanıklarının 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması üzerine, olay yerine hemen sağlık ekipleri ile polis gönderildi. Sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan Azman, özel bir hastaneye sevk edildi ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, otomobil sürücüsü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ÖMER AKKOYUN – 3.Sayfa

Related Posts

Strese Karşı 10 Etkili Adım

Strese karşı atılması gereken adımlar hakkında bilgi veren Uzm. Psikolog Jülide Unutmaz, önemli mesajlar verdi. 

Bakanlık tek tek ifşa etti: Vitamin diye satmışlar ama…

Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığını tehlikeye atan sahte ürünlere karşı denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Son kontrollerde, vitamin ve kolajen adı altında piyasaya sürülen bazı ürünlerde beyan edilen maddeler tespit edilemedi.

Sağlık Bakanlığı, şikâyetler artınca istifasını istedi: Hastane personeli, başhekimin ardından helva dağıttı!

Sağlık Bakanlığı, şikâyetler artınca istifasını istedi: Hastane personeli, başhekimin ardından helva dağıttı!

Alerjiyle karışan Covid-19 belirtilerine dikkat!

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Şevket Özkaya, Mayıs ayında artan sıcaklıklar ve çevresel faktörlerle birlikte hem alerjik hem de viral hastalıkların yaygınlaştığını belirterek, özellikle alerjik astım ve rinit gibi rahatsızlıkların belirtilerinin Covid-19 gibi viral enfeksiyonlarla karışabileceğine dikkat çekti.

Araştırmaya göre ABD’de 50 yaş altı kişilerde görülen kanser vakaları arttı

Araştırmaya göre ABD’de 50 yaş altı kişilerde görülen kanser vakaları arttı

Özel Gereksinimli Bireyler İçin İlk Eğitim Tamamlandı

Özel gereksinimli bireyler için düzenlenen eğitim başarıyla tamamlandı. İzmir’de gerçekleşen eğitim üç gün sürdü.