Türkiye ve Pakistan arasında savunma alanında üç anlaşma imzalandı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın Endonezya ve Malezya ziyaretlerine eşlik eden Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Erdoğan’ın beraberindeki heyetle Pakistan ziyaretinde de temaslarına devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif’in huzurunda iki ülke arasında çeşitli alanlarda 24 iş birliği anlaşması imzalandı. Bu kapsamda Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Pakistan Savunma Bakanı Khawaja M. Asıf tarafından iki ülke arasında; ‘Askeri ve Sivil Personelin Sosyal ve Kültürel Amaçlı Mübadelesine İlişkin Protokol’, ‘Hava Kuvvetleri Elektronik Harp İş Birliğine İlişkin Mutabakat Muhtırası’ ve ‘Askeri Sağlık Alanında Eğitim ve İş Birliği Protokolü’ imzalandı.

Related Posts

PSG’li yıldız Mukiele’den Fenerbahçe’ye cevap

PSG forması giyen Nordi Mukiele, Fenerbahçe’den gelen transfer teklifini reddetti. Yıldız oyuncunun yakın zamanda Suudi Arabistan gelen teklifi de reddettiği belirtildi. Mukiele’nin Türkiye’de ve Suudi Arabistan’da futbol oynamak istemediği ifade edildi.

Diploma iptal davasındaki beş tuhaflık!

CHP’nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun iptal edilen diplomasına ilişkin İstanbul 5’nci İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma talebini reddetti. Reddedilen bu talep ne anlama geldiğini İdare Hukukunun duayen ismi Prof. Dr. Metin Günday, SÖZCÜ’ye anlattı.

Soylu, AKP’li başkan vekilini alıp bakan bakan dolaştırdı

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin tutuklanmasının ardından, AKP ve MHP’nin oylarıyla başkan vekili seçilen Eray Karadeniz’i bakan bakan dolaştırdı.

Trans Birey Nida Nazlıer Cinayeti: Şüpheli İtiraf Etti

Antalya’da trans birey Nida Nazlıer’in ölümüyle ilgili A.Ö.E.H. ifadesinde suçunu itiraf etti.

Traktöre çarpan motosikletin sürücüsü öldü

Kayseri’de traktöre arkadan çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Dışişleri’nden Mescid-i Aksa basınına tepki

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bazı İsrailli bakanların İsrailli yerleşimci gruplarla Mescid-i Aksa baskın düzenlemesi kınandı.