Torbacıların korkulu rüyasıydı! Ankara Emniyet’in efsane ismi emekli oldu

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde Hizmet Veren Narkotik Köpeği Toma, Emekli Oldu

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde 11 yıl boyunca görev yapmış olan narkotik köpeği Toma, emekliliğe ayrıldı. 12 yaşındaki Labrador cinsi köpek, görev süresini başarıyla tamamlayarak emekliye ayrıldı.

Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Toma’nın keskin koku alma yeteneği sayesinde uyuşturucu tacirlerine karşı etkin bir rol oynadığı ve teşkilatın göz bebeği haline geldiği belirtildi.

Açıklamada, “Katkı ve emeklerin için teşekkürler Toma” denildi.

Emniyet sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şunlar belirtildi:

“İl Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde 11 yıl boyunca hizmet veren narkotik köpeği Toma, narkotik ekiplerimizle birlikte birçok operasyona katıldı ve uyuşturucu ele geçirilmesine büyük katkı sağladı. Labrador cinsi köpek Toma, keskin koku alma yeteneği ve üstün çalışma disipliniyle uyuşturucu tacirlerini korkulu rüyası haline getirdi. Görev süresini tamamlayarak emekli olan Toma, artık yeni sahibiyle huzurlu bir yaşam sürüyor. Katkılarının sonsuz olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz, teşekkürler Toma.”

Related Posts

Özdağ’dan Kartalkaya açıklaması: Sadece içerideki sanıklar mı suçlu; o salonda sanık olarak bulunması gereken başka insanlar da var mı?

Özdağ’dan Kartalkaya açıklaması: Sadece içerideki sanıklar mı suçlu; o salonda sanık olarak bulunması gereken başka insanlar da var mı?

Muğla’da ipek böcekçiliği yeniden canlandırılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, bölgenin geleneksel tarımsal faaliyetlerinden ipek böcekçiliğini yeniden canlandırmak ve katma değerli ürün üretimini teşvik etmek amacıyla desteklerini sürdürüyor.

Ahmet Hakan: Erdoğan’a uçakta gazeteciler soru sormuyorlarmış. Herkes istediği soruyu sorabiliyor kimseye yasak denmiyor

Ahmet Hakan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik uçakta soru sorulamadığına yönelik iddiaları yalanladı ve “Erdoğan’ın yurtdışı seyahatlerinden dönerken uçakta gazeteciler soru sormuyorlarmış. Herkes istediği soruyu sorabiliyor. Kimseye “Bu soru yasak, sorulamaz” denmiyor” dedi.

İmamoğlu’ndan Özel’e açılan soruşturmaya “Sezai Karakoç” sözleriyle tepki: Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar

İmamoğlu’ndan Özel’e açılan soruşturmaya “Sezai Karakoç” sözleriyle tepki: Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar

CHP’nin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginin bu haftaki durağı belli oldu

CHP’nin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginin bu haftaki durağı belli oldu

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva: BRICS ülkeleri yeni bir kalkınma yoluna öncülük edebilir

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva, BRICS ülkelerinin yeni bir kalkınma yoluna öncülük etme potansiyeline sahip olduğunu belirtti.