Son Dakika… Ayşe Barım hakimliğe sevk edildi: Tutuklanması talep edildi!

Gezi Parkı Eylemleri Hakkında İddialar

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Gezi Parkı eylemlerinin planlayıcılarından olduğu ve protestolara katılmaları için oyuncularını yönlendirdiği iddiasıyla hakkında “Darbeye Teşebbüs” soruşturması başlatılan ID Danışmanlık şirketinin sahibi Ayşe Barım’ı 24 Ocak’ta gözaltına aldı.

Tutuklanması Talep Edildi

Ayşe Barım, bugün ifadesinin alınması için İstanbul Adliyesi’ne getirildi. İfadesi saat 15.10’da alınmaya başlanan Barım, savcılık sorgusunun ardından “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüse yardım etme” suçlamasıyla tutuklanması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Related Posts

Kurbağa zehriyle “arınma ritüeli” yoğun bakımda bitti

Almanya’da, Amazon kurbağasının zehriyle yapılan sözde bir arınma ritüeline katılan 37 yaşındaki Polonyalı bir kadın, zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Kayserispor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları belli oldu

Kayserispor, Beşiktaş ile oynanacak olan ilk hafta maçının bilet fiyatlarını açıkladı.

Silifke’deki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Mersin Silifke’de çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alındı.

Bakan Yumaklı’dan Yangın Açıklaması

Bakan Yumaklı, orman yangınlarına ilişkin güncel durumu ve müdahale çalışmalarını açıkladı.

Sıcaktan Bunalan Maymunlara Buzlu Kokteyl

Kayseri’deki hayvanat bahçesinde maymunlara, sıcaktan serinlemeleri için buzlu meyve kokteyli veriliyor.

Hindistan’da izdiham: 6 ölü, 25 yaralı

Hindistan’ın Uttarakhand eyaletinde Mansa Devi tapınağı yakınında çıkan izdihamda 6 kişi hayatını kaybetti.