Şile’de Eğitim Mayını İmha Edildi

İstanbul’un Şile ilçesinde denizde bulunan eğitim mayını imha edildi

Şile ilçesine bağlı limanda denizde şüpheli bir cisim gören balıkçılar, durumu hemen güvenlik güçlerine bildirdi.

Olay yerine polis, sağlık ekipleri, itfaiye, Sahil Güvenlik ve Su Altı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede cismin eğitim amacıyla kullanılan bir mayın olduğu belirlendi.

Güvenlik tedbirleri kapsamında bölgeye araç ve yaya girişine kapatıldı.

Sahil Güvenlik ve SAS ekipleri, eğitim amacıyla kullanılan mayını Şile açıklarında imha etti.

Related Posts

5 katlı binada yangın çıktı 2 kişi pencereden atladı!

Avcılar’da 5 katlı binanın 2’nci katında iddiaya göre jeneratörden yangın çıktı. Yangın nedeniyle paniğe kapılan 2 kişi pencereden atladı. 1’i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Pezeşkiyan’dan Türkiye ve Azerbaycan açıklaması

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, “Türkiye, Türkmenistan, Azerbaycan, Afganistan, Pakistan, Irak ve Basra Körfezi ülkeleri de dahil olmak üzere komşu ülkelerle ilişkilerimizi güçlendirmeliyiz” dedi.

Çağla’yı 100 yerinden bıçaklayan katilin kan donduran alışveriş listesi!

İzmir’de 14 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp’i bıçaklayarak öldüren U.E.Y.’ye verilen 15 yıl hapis cezasının gerekçesi açıklandı. Katilin cinayeti önceden planladığı; internette ‘kan lekesi çıkan şeyler’, ‘tabanca fiyatları’, ‘lateks eldiven’ gibi aramalar yaptığı, ‘balta’, ‘satır’, ‘matkap’ gibi araçların yer aldığı bir alışveriş listesi hazırladığı belirtildi.

Yalova’da deniz kirliliği: Fabrikaya inceleme başlatıldı

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde Marmara Denizi’nde tespit edilen ve atık yağ olduğu tahmin edilen malzemeyi döktüğü belirlenen fabrika hakkında inceleme başlatıldı.

Ağabeyini bıçaklayıp ekmek almaya gitti: Hastanede kurtarılamadı

Aksaray’da 14 yaşındaki çocuk, ekmek almaya gitme tartışması sonrası evlerinin önünde 16 yaşındaki ağabeyini kalbinden bıçakladı. Ağabey kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

24 dakika ölü kaldıktan sonra, hayata dönen kadın ezber bozdu: “Ne tünel gördüm ne de ışık ama…”

Hayata dönen Lauren Canaday, ölüm anında sanılanın aksine bir ışık ya da tünel değil, her şeyin yolunda olduğu hissiyle dolu “dostane ve mutlak bir huzur” yaşadığını belirtti.