Okul yönetiminden velilere eylem uyarısı! Atılan mesaj ortaya çıktı

Öğretmen ve Öğrencilere Yönelik Uygulama Tartışma Yarattı

2025 yılında yapılan “Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Öğretmen Atama ve Yönetici Görevlendirme” kararı, öğretmenler arasında büyük bir endişeye yol açtı. Bu karar sonucunda birçok öğretmen “norm fazlası” durumuna düşmüş durumda. Hem öğretmenler hem de öğrenciler, bu karara karşı büyük bir tepki gösterdi ve ülkenin dört bir yanında eylemler düzenlendi.

Eylemlerin devam etmesi beklenirken, okul yönetimlerinin de durumu kontrol altına alma çabaları sürüyor. Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan Ahmet Erdem Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı M.A., öğrenci velilerine bir uyarı mesajı gönderdi.

Okula Gönderilen Uyarı Mesajı

Haberlere göre, mesajda şu ifadeler yer aldı: “Sayın Veli, 14 Nisan 2025 Pazartesi günü okulumuzda bazı öğrencilerin protesto amacıyla oturma eylemi, slogan atma, pankart açma gibi hareketlerde bulunacakları bilgisine ulaştık. Bu tür etkinliklerin, idaremizin izni olmadan gerçekleşmesi kesinlikle yasaktır. Katılan veya teşvik eden öğrencilere, Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği’ne göre disiplin cezaları verilebilir. Öğrencilerimizin geleceğini düşünerek, lütfen bu tarz faaliyetlerden kaçınmalarını sağlayın. Okulumuzun huzuru ve düzeni için desteğinizi bekliyoruz. İyi günler, Okul İdaresi.”

Okul müdür yardımcısının bu mesajı, veliler arasında karışık duygular yarattı ve tartışmalara neden oldu.

Related Posts

Yeryüzü Doktorları gönüllüleri Tanzanya’da sağlık hizmeti verecek

Yeryüzü Doktorları Derneği, gönüllü sağlık ekibiyle gittiği Tanzanya’da, kadın hastalıkları ve doğum ile göz hastalıkları alanlarında muayene ve ameliyatlar gerçekleştirecek.

Filistin yardım paralarıyla lüks araçlar alan sosyal medya fenomeni yargılanıyor

Almanya’nın Düsseldorf kentinde yaşayan sosyal medya fenomeni Abdelhamid, Filistinliler için topladığı 500 bin Euro ile kendine lüks Mercedes, BMW, 6 tane Rolex saat ve eşine lüks çantalar aldı. Almanya, dini alet eden dolandırıcıyı yakaladı ve tüm mallara el koydu.

Rusya ve Azerbaycan’ı birbirine düşüren operasyon: Kardeşler ölünce her şey iptal oldu

Yekaterinburg’da iki Azerbaycan vatandaşının ölümünün ardından Bakü, Rusya ile tüm kültürel işbirliğini durdurdu. Gözaltına alınan Azerbaycanlı kardeşlerin işkenceyle öldürüldüğü öne sürüldü. Rusya ise iddiaları reddetti, Bakü’nün kararlarına tepki gösterdi.

İsrailliler, İsrail askerlerine saldırdı

Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin, İşgal altındaki Batı Şeria’da İsrail ordu karakolunu basmaya çalıştığı ve askerlere saldırdığı bildirildi. İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada, Filistin topraklarını gasbeden İsrailli grubun …

Resmî Gazete’de bugün (30 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (30 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

İletişim Başkanı Altun, Pakistan’daki terör saldırısını kınadı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Pakistan’ın Hayber Pahtunya eyaletinde gerçekleştirilen terör saldırısını en güçlü şekilde kınıyoruz” dedi.