Narin Güran davasında ikinci gün: Sanıklar adliyeye getirildi

Narin Güran Davasında 4 Sanık Müebbet Hapis İstemiyle Yargılanıyor

Diyarbakır’da geniş güvenlik önlemleri altında devam eden Narin Güran davasında tutuklu 4 sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor. İkinci duruşmanın ikinci gününde tanıkların ifadesi alınıyor.

8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni dere yatağında bulunmuş ve bu olayın ardından tutuklanan sanıklar, Diyarbakır Adliyesi’ne getirilerek duruşmaya başlandı.

Amca Salim Güran, savcının mütalaasına karşı savunmasını yapıyor. Dosya kapsamında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran, amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar da duruşmada hazır bulunuyor.

Savcının mütalaasında aile bireylerinin organize bir şekilde hareket ederek Narin Güran’ı öldürdüğü belirtiliyor. Gün boyunca süren duruşmada savcı, sanıkların suç ortakları olduğunu ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası almaları gerektiğini talep ediyor.

Mahkeme başkanının, savcının ve avukatların sorularına genellikle “Bilmiyorum ve hatırlamıyorum” şeklinde yanıt veren tanıkların ifadesiyle dava dosyasına aile toplantısı görüntüleri de eklenmiş durumda.

Narin Güran Davasında Tanıkların İfadesi Alınıyor

Related Posts

Putin’le görüşen Trump: Bir ilerleme kaydedemedim

ABD BaşkanıDonald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Perşembe günü bir telefon gürüşmesi gerçekleştirdi. Donald Trump, Iowa Eyalet Fuar Alanı’nda düzenlenen “America 250” mitinginden ayrılmadan önce yapılan telefon görüşmesine ilişkin …

Bulgaristan’da silah fabrikasında patlama: 1 ölü

Bulgaristan’da Bölge Emniyet Müdürü Komiser Hristo Hristov’un yaptığı açıklamaya göre Kazanlık şehrindeki silah fabrikasında patlama meydana geldi. Gerçekleşen patlamanın nedeni henüz belirlenmemişken, 1 kişi hayatını kaybetti.

Trump ve Putin telefonda görüşecek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Donald Trump’la bugün bir telefon görüşmesi yapacağını duyurdu.

CHP’li Barut: Hayvancılıkta şap krizi büyüyor

CHP Adana Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ayhan Barut, tarım ve hayvancılığı bitiren, üreticileri desteklemeyen iktidarın yanlışlarının bedelini çiftçilerin ve halkın ödediğini söyledi.

Elazığ’da feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

AKP ile DEM Parti arasında ipler gerildi

TBMM Genel Kurulu’nda AKP ile DEM Parti arasında Kobani davası üzerinden gerilim yaşandı.