Narin davasında karar belli oldu

Diyarbakır’da Narin Güran Cinayeti Davasında Karar Açıklandı

Diyarbakır’da 19 gün boyunca kayıp olan Narin Güran’ın cesedi bulundu ve cinayet davasında karar verildi. Tutuklu yargılanan amca Salim Güran, anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Nenin Güran’ı öldüren suçlu olarak belirlenen Nevzat Bahtiyar ise 4 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Olayın ayrıntıları için gelişmeleri takip etmeye devam edin…

Related Posts

2025 yılı için CHP’li vekilden isim önerisi: ‘Sırrı Süreyya Önder Barış Yılı’

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, vefat eden Sırrı Süreyya Önder’in Türkiye’de barış ve demokrasi mücadelesine yaptığı katkıları belirterek, 2025 yılının “Sırrı Süreyya Önder Barış Yılı” ilan edilmesini önerdi.

Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Özkan hayatını kaybetti

Kayseri’de Kocasinan Belediye Meclis üyesi Ahmet Turan Özkan hayatını kaybetti.

Vucic fenalaştı ABD programı iptal edildi

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, resmi ziyarette bulunduğu ABD’de göğsünde şiddetli ağrı hissetmesinin ardından Trump görüşmesi dahil tüm programlarını iptal ederek ülkesine döndü.

İran, İsrail’in Suriye saldırılarını kınadı

İran, İsrail’in Suriye’deki saldırılarını kınayarak, bu saldırıların durdurulması için derhal ve etkili şekilde hareket edilmesi çağrısında bulundu.

İki FETÖ şüphelisi sınırda yakalandı

Edirne’de Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakalanan iki FETÖ/PDY şüphelisi tutuklandı.

Dolandırıcılık operasyonunda 16 tutuklama

Kahramanmaraş merkezli dolandırıcılık operasyonunda 16 kişi tutuklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir