MHP’li belediye köpekleri diri diri gömdü

Türkiye’de Temmuz ayında TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaşan Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, skandal görüntülerle tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Yasa Meclis’ten geçtikten sonra birçok kentte hayvanların insanlık dışı yöntemlerle hayatlarına son verilerek çöp konteynerlerine ve kazılan çukurlara gömüldüğü görüntülere bir yenisi daha eklendi.

31 Mart Yerel seçimlerinde MHP’li Bekir Aksun’un yönetimine geçen Erzincan Belediyesi’nin, sokak köpeklerini iş makineleri tarafından kazılan çıkurlara canlı canlı gömdüğü ortaya çıktı.

Sosyal medyaya yansıyan görüntüler büyük tepki toplarken, bazı hayvanların vahşetten kaçarak kurtulmaya çalıştığı anlar, izleyenlerin vicdanını yaraladı.

Related Posts

İmamoğlu’ndan Özel’e açılan soruşturmaya “Sezai Karakoç” sözleriyle tepki: Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar

İmamoğlu’ndan Özel’e açılan soruşturmaya “Sezai Karakoç” sözleriyle tepki: Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar

CHP’nin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginin bu haftaki durağı belli oldu

CHP’nin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginin bu haftaki durağı belli oldu

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva: BRICS ülkeleri yeni bir kalkınma yoluna öncülük edebilir

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva, BRICS ülkelerinin yeni bir kalkınma yoluna öncülük etme potansiyeline sahip olduğunu belirtti.

Japonya’dan komşu ülkeye sürpriz davet

Nagasaki Belediyesi, atom bombası saldırısının 80. yılı anma törenine bu yıl ilk kez Tayvan’ı da davet etti. Karar, Tayvan’ın talebi üzerine alındı. Çin’in tepki göstermesi bekleniyor.

İran’a nükleer programı sessizliğe büründü, peki devam ediyor mu?

Trump, İran’ın nükleer tesislerine denetime izin vermediğini açıklarken programın “kalıcı olarak geriletildiğini” savundu. Tahran yönetimiyle görüşmeye açık olduğunu söyleyen Trump, dosyayı Netanyahu ile masaya yatırmaya hazırlanıyor. UAEK ise son denetçilerini İran’dan çekti.

İddianın sonu korkunç bitti: Kızılırmak’a atlayan genç kayboldu

Kırıkkale’de arkadaşlarıyla iddialaşarak köprüden Kızılırmak Nehri’ne atlayan bir kişi kayboldu.