KOM ekiplerinden Aydın’da eş zamanlı ‘etil alkol’ operasyonu: Tam 9 ton…

Edinilen bilgiye göre, Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen sahte etil alkol ve içki kaçakçılığı ile ilgili Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü 2024 Kasım ayında çalışma başlattı.

Şüpheliler hakkında teknik ve fiziki takip sonucunda 15 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

Aydın başta olmak üzere; Iğdır, Samsun, Kayseri, Bursa, Uşak, Ankara, Denizli ve İzmir illerinde yapılan aramalarda; 9 ton etil alkol, 71 litre alkollü içki, 212 adet alkol aroması, 2 adet solvent ayrıştırma makinesi, 630 adet 5 litrelik boş bidon, bin 500 adet kapak ve tıpa, 15 adet şırınga, damla ölçüm aleti, terazi ve folyo kaplama cihazı ele geçirildi.

6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda da; Aydın’da S.Ç., S.K., E.D., H.D., İzmir’de G.Ç., Muğla’da E.T. yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Related Posts

Rusya’da küçük kıyamet: 8,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Rusya’da yakın tarihin en büyük depremlerinden biri meydana geldi. 8,8 büyüklüğünde depremin merkez üssü, ülkenin doğusunda bulunan Kamçatka Yarımadası.

Kurbağa zehriyle “arınma ritüeli” yoğun bakımda bitti

Almanya’da, Amazon kurbağasının zehriyle yapılan sözde bir arınma ritüeline katılan 37 yaşındaki Polonyalı bir kadın, zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Kayserispor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları belli oldu

Kayserispor, Beşiktaş ile oynanacak olan ilk hafta maçının bilet fiyatlarını açıkladı.

Silifke’deki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Mersin Silifke’de çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alındı.

Bakan Yumaklı’dan Yangın Açıklaması

Bakan Yumaklı, orman yangınlarına ilişkin güncel durumu ve müdahale çalışmalarını açıkladı.

Sıcaktan Bunalan Maymunlara Buzlu Kokteyl

Kayseri’deki hayvanat bahçesinde maymunlara, sıcaktan serinlemeleri için buzlu meyve kokteyli veriliyor.