İsrail için cinayet: ABD’de bir papaz çarmıha gerilerek öldürüldü

ABD’de Papazı Öldüren Adam Cezalandırıldı

51 yaşındaki Adam Christopher Sheafe, 76 yaşındaki papaz William Schonemann’ı çarmıha gererek acımasızca öldürdü. Polis tarafından yakalanan Sheafe, cinayetlerinin İsrail’i kötülükten kurtarmak için bir emir olduğunu açıkladı.

Arizona’da yaşlı papazı çarmıha germekle suçlanan Sheafe, polise verdiği röportajda sakin bir şekilde suçlarını itiraf etti ve diğer potansiyel hedeflerini listeledi.

ABD genelinde planladığı 14 papaz ve rahibin çarmıha gerilerek öldürülmesini içeren korkunç bir cinayet serisi tasarlayan Sheafe, uyguladığı metotları detaylıca anlattı.

Sheafe, serüvenini “İlk Emir Operasyonu” olarak tanımlarken, Hristiyanlık ile ilgili derin düşüncelerini ve inançlarını paylaştı.

Sheafe, 9 yıl önce planladığı bu seri cinayetleri gerçekleştirmeye ve kendisini öldürtmeye kararlı olduğunu belirtirken, ayrıca ailesinin Hristiyan olmasına rağmen Hristiyanlardan nefret etmediğini ve sadece kendisini yoldan çıkaran papazları hedef aldığını ifade etti.

Sheafe’in vahşi planları yalnızca Arizona’ya değil, ülkenin çeşitli şehirlerine yayılmış olup, planların başladığı ve biteceği yerin Arizona olduğunu vurguladı.

Sheafe, cinayet detaylarını anlatırken sembolik dini objeler kullanarak vahşetini daha da artırdığını belirtti. Uyuşturucu kullansa da eylemlerinin buna bağlı olmadığını belirterek, idamı beklediğini ve Tanrı’nın onu affedeceğine inandığını dile getirdi.

Adam Christopher Sheafe’nin yaptıkları karşısında dehşete düşen toplum, cinayetin insanlık dışı boyutlarına ve şiddetin bir delinin elinden çıkarak neye dönüşebileceğine bir kez daha tanıklık etti.

Related Posts

100 bin dolarlık boğa spermi hırsızlığı: Çiftlikten laboratuvara uzanan dolandırıcılık

Avustralya’da bir adam, çalıştığı çiftliğe ait yüzlerce değerli sığırı sahte satışla zimmetine geçirip, 100 bin dolar değerindeki boğa spermi ve embriyolarını çaldı

Düğününe günler kala aldatıldığını öğrendi astığı pankart kenti ayağa kaldırdı

Adana’da kendisini aldattığını öne sürdüğü hemşire nişanlısının görev yaptığı hastanenin önünde lokma döktüren kişi, ‘Allah kurtardı’ yazılı pankart astı.

“Kılıçdaroğlu’na tatil” teklifine CHP’li belediyeden yanıt: Maalesef doluyuz

“Kılıçdaroğlu’na tatil” teklifine CHP’li belediyeden yanıt: Maalesef doluyuz

Hamaney’den ilk mesaj: Tokadı indirdik savaşı kazandık

Uzun süredir sığınakta olduğu için görüntü vermeyen İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail ile İran arasında sağlanan ateşkesin ardından yayınlanan video mesajla 13 gün sonra ilk kez konuştu. İran devlet televizyonu ve sosyal medya üzerinden yayımlanan mesajda savaşı kazandıklarını ileri süren dini lider, “ABD’nin yüzüne tokadı indirdik” dedi.

Ankara merkezli 26 milyon TL’lik dolandırıcılık soruşturması: 13 kişi tutuklandı

Ankara’da kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak 11 kişiyi 26 milyon 750 bin TL dolandırdığı tespit edilen 13 kişi tutuklandı.

Erdoğan: DEM heyetiyle görüşmem olacak, ‘terörsüz Türkiye’ konusuyla ilgili konuşacağımız bazı konular var

Erdoğan: DEM heyetiyle görüşmem olacak, ‘terörsüz Türkiye’ konusuyla ilgili konuşacağımız bazı konular var