İnegöl’de Çatı Katında Yangın Kontrol Altına Alındı

BURSA’nın İnegöl ilçesinde 3 katlı binanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince 1 saatte kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın saat 15.30 sıralarında Yenice Mahallesi Yeşil Çıkmazı Sokak’taki 3 katlı binanın çatı katında çıktı. İhbarla olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, bitişikteki binalara sıçramadan, 1 saatte kontrol altına alınıp, söndürülürken, depo olarak kullanıldığı öğrenilen çatı katı kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa),

Related Posts

İstanbul Valisi Gül’den manipülatif paylaşım uyarısı: İtibar etmeyin

İstanbul Valisi Davut Gül, “Büyük deprem bekleniyor” şeklindeki manipülatif sosyal medya paylaşımlarına itibar edilmemesi uyarısında bulundu.

İstanbullular depremin ardından yollara düştü

İstanbul’da art arda meydana gelen depremlerin ardından ve 2 gün okulların tatil edilmesiyle birlikte İstanbullular şehir dışına çıkmak için yollara düştü.

Ahmet Minguzzi’nin öldürüldüğü yerde tuhaf bir meydan okuma

İstanbul Kadıköy’de alışveriş yapmak için gittiği bit pazarında bıçaklı saldırıya uğrayan İtalyan şef Andrea Minguzzi ile çellist Yasemin Akıncılar’ın oğlu Mattia Ahmet Minguzzi, hayatını kaybetmişti. Vahim olayın ardından Minguzzi ailesi defalarca kez tehdit edilirken, bu kez de cinayetin yaşandığı yerde tuhaf görüntüler kaydedildi.

Adana’da panik anları… Apartman dairesinde korkutan yangın: 1 ölü

Adana’da bir apartman dairesinde çıkan yangın facia ile sonuçlandı. Evde tek yaşayan 41 yaşındaki kişinin cansız bedeni bulundu, olayın cinayet olup olmadığını araştırılıyor.

Kırıkkale’de Silahlı Kavga: 1 Yaralı, 3 Gözaltı

Kırıkkale’de çıkan kavgada 1 kişi yaralandı, 3 şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bilecik’te Muhtarlarla Toplantı

Vali Aygöl, muhtarlarla projeleri ve vatandaş taleplerini görüştü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir