Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne’deki Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Şirin Köpek Yavruları

Edirne’de bulunan Sokak Hayvanları Barınağı’nda, bir personel tarafından çöp konteynerine bırakılan 4 tatlı köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler tarafından kurtarıldı ve veteriner kontrolünden geçirildi.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini karıştırırken poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark etti ve hemen harekete geçtiler.

Barınağa getirilen şirin yavrulara, barınak çalışanları tarafından mama ve su verildi ve bu duygusal anlar cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıkarken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelip taleplerini dinledi ve gerekli adımları atmaya söz verdiler.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel hakkında da gereken işlemler yapıldı ve görevden alındı.

Küçük köpek yavruları ise, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmeleri için hemen veterinere götürüldü. Sağlıklarına kavuşmaları için her türlü çaba gösterilecek.

Related Posts

Elazığ’da feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

AKP ile DEM Parti arasında ipler gerildi

TBMM Genel Kurulu’nda AKP ile DEM Parti arasında Kobani davası üzerinden gerilim yaşandı.

Yeryüzü Doktorları gönüllüleri Tanzanya’da sağlık hizmeti verecek

Yeryüzü Doktorları Derneği, gönüllü sağlık ekibiyle gittiği Tanzanya’da, kadın hastalıkları ve doğum ile göz hastalıkları alanlarında muayene ve ameliyatlar gerçekleştirecek.

Filistin yardım paralarıyla lüks araçlar alan sosyal medya fenomeni yargılanıyor

Almanya’nın Düsseldorf kentinde yaşayan sosyal medya fenomeni Abdelhamid, Filistinliler için topladığı 500 bin Euro ile kendine lüks Mercedes, BMW, 6 tane Rolex saat ve eşine lüks çantalar aldı. Almanya, dini alet eden dolandırıcıyı yakaladı ve tüm mallara el koydu.

Rusya ve Azerbaycan’ı birbirine düşüren operasyon: Kardeşler ölünce her şey iptal oldu

Yekaterinburg’da iki Azerbaycan vatandaşının ölümünün ardından Bakü, Rusya ile tüm kültürel işbirliğini durdurdu. Gözaltına alınan Azerbaycanlı kardeşlerin işkenceyle öldürüldüğü öne sürüldü. Rusya ise iddiaları reddetti, Bakü’nün kararlarına tepki gösterdi.

İsrailliler, İsrail askerlerine saldırdı

Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin, İşgal altındaki Batı Şeria’da İsrail ordu karakolunu basmaya çalıştığı ve askerlere saldırdığı bildirildi. İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada, Filistin topraklarını gasbeden İsrailli grubun …