Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bizim ne şahsen, ne parti, ne de ittifak olarak muhalefetin müsamerelerine ayıracak vaktimiz yok”

“`html

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Muhalefetin Müsamerelerine Vakit Ayıramayız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ne şahsen ne parti ne de ittifak olarak muhalefetin sahne oyunlarına vaktimiz yok,” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde önceki dönem milletvekilleriyle bir iftar programında bir araya geldi. Konuşmasında, “Yüce Rabbim, bizleri sağlık, huzur ve birlik içinde nice Ramazanlara ulaştırsın. Milletimizin temsilcisi olarak yürüttüğünüz başarılı çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Ayrıca, birkaç gün önce kaybettiğimiz partimizin kurucularından Zeki Ünal Beyefendi başta olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyorum,” dedi.

Erdoğan, Siyonist yönetimin işlediği suçlara değinerek, “Gözlerini kan bürümüş olan bu barbarlar, hem tarih önünde hem de insanlık vicdanında yaptıklarının hesabını vereceklerdir,” şeklinde konuştu.

Ramazan ayının manevi atmosferinde, Siyonist İsrail’in Gazze’deki saldırılarına sürdüğüne dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ateşkesi bozarak 500’den fazla masum insanı, çoğu çocuk ve kadın, katledildi. Bu zulmün durdurulmaması, yani suskunluğa bürünenlerin de sorumlu olacağı gün gibi açıktır,” ifadelerini kullandı. Türkiye’nin, Filistinli kardeşlerinin yanında yer alarak, haklarını savunmaya devam edeceğini vurguladı.

AK Parti’nin 23 yıllık iktidarı süresince her anı takip ettiğini söyleyen Erdoğan, “Halka ve Hakk’a hizmet etmeyi hedefledik. Demokrasi ve altyapı alanındaki atılımlarla ülkemizi zor bir durumdan kurtardık. Bizim eserlerimizle, bu ülkede yaşayan herkesin hayatına dokunmayı başardık,” dedi.

“Bize oy versin ya da vermesin, ülkemizin gelişmesine katkı sağlamak bir görevdir,” diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hizmet erleri olarak birbirimizi destekleyerek büyük bir aileyiz.” Ayrıca, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı, “Taraflar arasındaki sorunlar, birlikteliğimizi sarsmamalı. Her kim ki bu çatının altında yer alıyorsa, sorunlar çözülmeli, diyalog ve anlayışla yöntemler bulunmalıdır,” şeklinde belirtti.

Bunun yanı sıra, muhalefetin kendi çıkarları için ülkenin en önemli konularını çarpıttığını vurgulayan Erdoğan, “Biz işimize ve hedeflerimize odaklanıyoruz. Çünkü milletimizin bizden beklentileri yüksek.” dedi.

Türkiye’de terörle mücadelenin önemine dikkat çeken Erdoğan, “Bu mücadele esnasında geçmişteki birçok sorunla da yüzleştik. Biz terörün istismar zemininin ortadan kaldırılması için önemli adımlar attık ve atmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Son olarak Erdoğan, mısrası ile terörle mücadelede izlenen stratejinin başarılı olduğunu belirterek, “Yeni bir süreç için üzerimize düşeni yapacağız. Herkesten aynı yapıcı yaklaşımı bekliyoruz,” diyerek son noktasını koydu.

“`

Related Posts

Pakistan Savunma Bakanı’ndan Hindistan’a uyarı: ‘Su bizim kırmızı çizgimizdir’

Pakistan Savunma Bakanı Khavaja Muhammed Asıf, Hindistan’a, “ülkesine su akışını engelleyecek adımlardan kaçınma” uyarısında bulunarak, “Su bizim kırmızı çizgimizdir. Gelecekte savaşlar su yüzünden çıkacak” dedi.

6.2’nin ardından İstanbul’daki deprem polemiğine İTÜ de karıştı!

İstanbul’daki 6,2’lik depremin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi akademisyenlerince hazırlanan ön raporda, enerjinin sadece yüzde 12’sinin boşaldığı kaydedilirken; Marmara için sıkça anılan 7,8 büyüklüğündeki deprem senaryosunun korku yaratmak amacıyla değil, gerçek mühendislik hesabıyla ortaya konulduğu belirtildi.

Kanada Başbakanı Carney’den Trump’ın “51. eyalet” söylemine tepki: Kanada satılık değildir

ABD Başkanı Donald Trump’ın “Kanada ABD’nin 51. eyaleti olmalı” söyleminin gerçeklerle örtüşmediğini söyleyen Kanada Başbakanı Mark Carney, “Başkan Trump bir süredir bu konudaki arzusunu dile getirmektedir, ben de her zaman arzu ile gerçeği birbirinden ayırmaya özen gösterdim. Kanada satılık değildir ve asla da olmayacaktır.” dedi.

Kanada Başbakanı’nın ‘Satılık değiliz’ sözlerine Trump’tan olay yaratacak cevap

Kanada’da başbakanlık seçimlerini kazanan Mark Canvey ile ABD Başkanı Donald Trump Beyaz Saray’da ilk kez bir araya geldi. Oval Ofis’teki görüşmede Kanada’nın satılık olmadığını belirten Canvey’e Trump, “Bunu zaman gösterecek. Asla, asla deme …

Trump, Kanada Başbakanı Carney’in yüzüne söyledi: Asla, asla deme

ABD Başkanı Donald Trump, eyaz Saray’da ağırladığı Kanada Başbakanı Mark Carney’in “Kanada satılık değil, hiçbir zaman olmayacak” sözlerine “Asla, asla deme” diyerek yanıt verdi.

Yedi yavru kuyuya düştü! İtfaiye kurtardı

Antalya’nın Serik ilçesinde kuyuya düşen 7 köpek yavrusu, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.