Çaycuma’da 2025 Av Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya Başkanlığında 2025 Yılı İlçe Av Komisyonu Toplantısı Düzenlendi

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya liderliğinde, 2025 yılı İlçe Av Komisyonu Toplantısı gerçekleşti. Toplantı, Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlendi ve ilgili kurum temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve avcılıkla ilgilenen vatandaşlar katıldı.

Toplantıda, av ve yaban hayatının korunmasına yönelik alınacak tedbirler ele alındı. Ayrıca avlak sahalarının durumu, avlanma limitleri ve sürdürülebilir avcılık konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Adem Kaya, doğal yaşamın korunması ve bilinçli avcılığın önemine vurgu yaparak, avcılık faaliyetlerinin ilgili mevzuatlar çerçevesinde yürütülmesi gerektiğini belirtti. – ZONGULDAK

Related Posts

İnfaz yasası yürürlüğe girdi: 10. Yargı Paketi, bayramdan önce Resmi Gazete’de yayımlandı; 25 bin kişinin cezaevinden tahliyesi bekleniyor

İnfaz yasası yürürlüğe girdi: 10. Yargı Paketi, bayramdan önce Resmi Gazete’de yayımlandı; 25 bin kişinin cezaevinden tahliyesi bekleniyor

Yeni evlilere indirimli Umre

2025 yılı, Cumhurbaşkanlığı tarafından “Aile Yılı” ilan edildi, ailelere indirimli otobüs, tren ve uçak bileti gibi kampanyalar başlatıldı.

Trump kararnameyi imzaladı: Çelik ve alüminyum tarifeleri yüzde 50’ye çıkarıldı

ABD Başkanı Donald Trump, çelik ve alüminyum ithalatına uygulanan yüzde 25’lik gümrük vergisinin yüzde 50’ye yükseltilmesine yönelik kararnameye imza attı.

İBB’ye yönelik beşinci dalga operasyonu: 30 kişiye tutuklama talebi

İstanbul’da CHP’li belediyelere yönelik yürütülen 4 ayrı soruşturma kapsamında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 36 şüpheliden 30’u savcılıktaki ifade işlemlerinin ardından tutuklama, 6 şüpheli ise adli kontrol talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Mahkemeye sevk edilenlerden beşinin belediye başkanı olduğu belirtildi.

Aşırı yağışlar sel felaketine yol açtı! 500’den fazla kişiden haber alınamıyor

Nijerya’nın Niger eyaletinde aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen sellerde 500’den fazla kişinin kaybolduğu bildirildi. Mokwa Bölge Başkan Yardımcısı Musa Kimboku, yerel basına yaptığı açıklamada, 29 Mayıs’ta Niger eyaletine bağlı Mokwa bölgesinde …

MHP BBP’ye AKP de YRP’ye bayramda kapıları kapattı

AKP ve MHP’nin Kurban Bayramı’nın ikinci gününde yapılacak bayramlaşma trafiği belli oldu. MHP’nin BBP ile bayramlaşmayacak olması dikkat çekerken AKP de YRP ile bayramlaşmayacak.