Bahçeli’nin “İmamoğlu davası canlı yayınlansın” mesajına Erdoğan’dan sürpriz destek

Erdoğan’dan Bahçeli’nin TRT Çağrısına Destek

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son olarak Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ekrem İmamoğlu’nun duruşmalarının TRT’de canlı yayınlanması çağrısına yanıt verdi. Erdoğan, “Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayırlı olur” dedi.

Erdoğan, Bahçeli’nin İmamoğlu’nun duruşmalarının TRT’de canlı yayınlanması çağrısına destek verdi. “Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayırlı olur” dedi.

Related Posts

Silifke’deki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Mersin Silifke’de çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alındı.

Bakan Yumaklı’dan Yangın Açıklaması

Bakan Yumaklı, orman yangınlarına ilişkin güncel durumu ve müdahale çalışmalarını açıkladı.

Sıcaktan Bunalan Maymunlara Buzlu Kokteyl

Kayseri’deki hayvanat bahçesinde maymunlara, sıcaktan serinlemeleri için buzlu meyve kokteyli veriliyor.

Hindistan’da izdiham: 6 ölü, 25 yaralı

Hindistan’ın Uttarakhand eyaletinde Mansa Devi tapınağı yakınında çıkan izdihamda 6 kişi hayatını kaybetti.

AFRICOM’dan Rusya ve Çin’e suçlama

ABD Afrika Komutanlığı (AFRICOM), Rusya ve Çin’i kıtada “kötü niyetli faaliyetler” ve dezenformasyon yapmakla suçladı.

İmamoğlu’nun yüksek lisans diploması da hedefte: Gerçek ortaya çıktı!

İktidar medyası, tutuklu İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun yüksek lisans diploması da silindiği iddia etmişti. Ancak ne İmamoğlu’na ne de avukatlarına böyle bir kararın iletilmediği öğrenildi.