Artçı sarsıntılar devam ediyor: Büyükçekmece açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem

İstanbul, Silivri Açıklarında 6,2 Büyüklüğünde Depremle Sarsıldı

İstanbul, Çarşamba günü Marmara Denizi’nde Silivri açıklarında meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremle sallandı. Deprem, İstanbul ve çevre illerde büyük endişeye yol açtı.

Son olarak, Marmara Denizi’nde Büyükçekmece açıklarında saat 20.33’te 4,3 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Depremin Büyükçekmece ilçesine 17,82 kilometre uzaklıkta ve yerin 7,01 kilometre derinliğinde meydana geldiği tespit edildi.

AFAD’ın yayınladığı son rapora göre, 4 ve üzeri artçı sarsıntı sayısı 8 olarak belirlendi. Ayrıca, “Artçı sarsıntıların azalarak önümüzdeki birkaç hafta içinde sona ermesi beklenmektedir” denildi.

SON DEPREMLER LİSTESİ

Related Posts

CHP’li Zeynel Emre’den Bakan Kurum’a ‘Kanal İstanbul ve Tsunami Riski’ ile ilgili soru önergesi

CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, 23 Nisan 2025’te meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından yeniden gündeme gelen Kanal İstanbul’un deprem ve tsunami riskiyle ilişkisini Meclis gündemine taşıdı. Emre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Londra’da “Ukrayna” görüşmesi: ABD’ye sunulan ateşkes teklifi ortaya çıktı

Londra’da İngiltere, Ukrayna, ABD, Fransa ve Almanya temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Ukrayna” konulu görüşmelerde Ukrayna ve Avrupalı yetkililer tarafından ABD’ye sunulan ateşkes şartları ortaya çıktı.

Dolmabahçe Tüneli’nde feci kaza: Motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi

İstanbul’da Bomonti-Dolmabahçe Tüneli’nde 21 yaşındaki motosiklet sürücüsü Samet Sözkesen, iki araca çarptıktan sonra takla attı. Hastaneye kaldırılan genç kurtarılamadı.

İBB yolsuzluk soruşturmasında yeni görüntüler: Otelin kameraları bantlanmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yolsuzluk soruşturması devam ediyor. Soruşturma dosyasına Ekrem İmamoğlu’nun bir otelde bazı şüphelilerle yapacağı görüşmeden önce, korumalarının gelerek kameraları bantla kapattığı görüntüler girdi.

Bingöl’de 3 araç birbirine girdi: Yaralılar var

Bingöl’de 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1’i ağır 6 kişi yaralandı.

Osman Boyner kimdir, öldü mü? İş insanı Cem Boyner’in babası Osman Boyner’in hayatı

Osman Boyner, sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen ve araştırılan iş insanları arasında yer almaya başladı. İş insanı Cem Boyner’in babası olan Osman Boyner, 99 yaşında hayatını kaybetti. Osman Boyner’in hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler sorgulanıyor. Peki, Osman Boyner kimdir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir