Artçı sarsıntılar devam ediyor: Büyükçekmece açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem

İstanbul, Silivri Açıklarında 6,2 Büyüklüğünde Depremle Sarsıldı

İstanbul, Çarşamba günü Marmara Denizi’nde Silivri açıklarında meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremle sallandı. Deprem, İstanbul ve çevre illerde büyük endişeye yol açtı.

Son olarak, Marmara Denizi’nde Büyükçekmece açıklarında saat 20.33’te 4,3 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Depremin Büyükçekmece ilçesine 17,82 kilometre uzaklıkta ve yerin 7,01 kilometre derinliğinde meydana geldiği tespit edildi.

AFAD’ın yayınladığı son rapora göre, 4 ve üzeri artçı sarsıntı sayısı 8 olarak belirlendi. Ayrıca, “Artçı sarsıntıların azalarak önümüzdeki birkaç hafta içinde sona ermesi beklenmektedir” denildi.

SON DEPREMLER LİSTESİ

Related Posts

Rusya’da küçük kıyamet: 8,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Rusya’da yakın tarihin en büyük depremlerinden biri meydana geldi. 8,8 büyüklüğünde depremin merkez üssü, ülkenin doğusunda bulunan Kamçatka Yarımadası.

Kurbağa zehriyle “arınma ritüeli” yoğun bakımda bitti

Almanya’da, Amazon kurbağasının zehriyle yapılan sözde bir arınma ritüeline katılan 37 yaşındaki Polonyalı bir kadın, zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Kayserispor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları belli oldu

Kayserispor, Beşiktaş ile oynanacak olan ilk hafta maçının bilet fiyatlarını açıkladı.

Silifke’deki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Mersin Silifke’de çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alındı.

Bakan Yumaklı’dan Yangın Açıklaması

Bakan Yumaklı, orman yangınlarına ilişkin güncel durumu ve müdahale çalışmalarını açıkladı.

Sıcaktan Bunalan Maymunlara Buzlu Kokteyl

Kayseri’deki hayvanat bahçesinde maymunlara, sıcaktan serinlemeleri için buzlu meyve kokteyli veriliyor.