AKP’li Şamil Tayyar hukuku unuttu! ‘Sayın Cumhurbaşkanımız kayyum atamak isterse, atar’

TGRT’deki Medya Kritik programında konuşan eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar, canlı yayında yaptığı konuşmada AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Asla korkacak birisi değil. Sayın Cumhurbaşkanımıza iyi niyetli yaklaştığınızda elindeki ekmeği bile alırsınız. Ama meydan okur tehdit ederseniz, başını koyar asla size taviz vermez” dedi.

“KAYYUM ATAMAK İSTERSE ATAR”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) kayyum atanmasıyla ilgili tartışmalara da değinen Tayyar, “Kayyım atamaya karar vermişse, istişare eder, strateji belirler ve sonuçlarını bilerek o yolda yürür” ifadelerini kullandı.

Tayyar konuşmasında şunları belirtti:

“Dışarıdan tanımadıkları için yanlış yorumlar yapılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız, 22 23 yıllık siyasi performansı, tecrübesi, yaşanmışlıklarla ortaya net bir şekilde koyuyor. Ürkecek, korkacak biri değil. Sayın Cumhurbaşkanımıza iyi niyetle yaklaştığınızda elindeki ekmeği dahi alırsınız. Ama posta koyarsanız, meydan okursanız, tehdit ederseniz başını koyar, kellesini koyar ama asla size taviz vermez. 22-23 yılda korkarak, birinin tehdidiyle karar verecek biri asla değil. Kayyum atamaya karar vermişse, istişare eder, kendince bir strateji güder ama kesin karar vermiş ve sonuçlarını bilerek o yolda yürümek istiyorsa yürür. Bunu korkmayla izah etmek akıl dışıdır ve bir kasıttır, tanımamaktır. Atayacaksa atar yani… “

Related Posts

Galatasaray’dan Kerem’e ‘amansız’ takip

Galatasaray Spor Kulübü, sosyal medya hesaplarından “aslan” resimli profil fotoğraflarını kaldıran, Fenerbahçe’ye gitmek için gün sayan eski kaptanı Kerem Aktürkoğlu’nu hâlâ neden takip ediyor…

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçulukta Şampiyonluk Kazandı

Konya’da düzenlenen iller arası okçuluk müsabakalarında Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, 5 bireysel madalya ve 1 takım şampiyonluğu kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Suriye’de tansiyon yüksek! SDG’yi 50 bin askerle vuracaklar

Suriye ordusuna entegre olması beklenen SDG’nin hiçbir taahhüdünü yerine getirmemesi bölgede tansiyonun yükselmesine neden oldu. Şam yönetimi operasyon hazırlığına başlarken, SDG’yi temizlemek için bölgeye 50 bin asker sevk edildi. Operasyona bölgede terör örgütü karşıtı Arap aşiretlerin de destek vereceği ifade edildi.

İzmir Körfezi’nde pis koku çilesi: Sahilde yürüyemiyoruz

İzmir Körfezi’nde pis koku, hava sıcaklığının artmasıyla yeniden ortaya çıktı. Vatandaşlar, “Sahil kenarında rahat rahat yürüyemiyoruz” diye isyan etti.

Kurusıkı silahlı kuyumcu soygununa esnaftan meydan dayağı

Karabük’te maskeli ve kurusıkı tabancalı bir kişi, soymaya kalktığı kuyumcu dükkanının sahibinin silah çekmesiyle yere yattı. Şahıs, komşu esnafların gelmesiyle meydan dayağı yedi.

Özgür Özel’den Devlet Bahçeli’ye yanıt

Balıkesir Sındırgı’da konuşan CHP lideri Özgür Özel, Selahattin Yılmaz’a sahip çıkan MHP lideri Devlet Bahçeli’yle ilgili “Sayın Bahçeli şunu diyor, ‘Özgürüm sana söylüyorum, ittifak ortağım sen anla.’ Ben de Bahçeli’ye kumpas kurulduğunu söylüyorum” dedi.