Rusya uçağı Mısır’a acil iniş yaptı

Ural Airlines Uçağı Acil İniş Yaptı!

Mısır Sivil Havacılık Bakanlığı’nın açıklamasına göre, Cuma akşamı Şarm el-Şeyh’ten Rusya’nın Yekaterinburg kentine gitmek üzere havalanan Ural Airlines’a ait Airbus A-321 uçağı, 236 yolcuyla sefere çıktı. Ancak, uçağın kalkışından 10 dakika sonra bir motorunda teknik bir arıza meydana geldi.

Acil İniş Talebi:

Pilot, durumu derhal hava trafik kontrol kulesine bildirerek acil iniş talebinde bulundu. Uçak, yerel saatle 16.55’te Şarm el-Şeyh Havalimanı’na emniyetli bir şekilde acil iniş yaptı ve tüm yolcular sorunsuz bir şekilde dış hatlar terminaline nakledildi.

Arızanın sebebi ve giderilmesi için uzman ekipler gerekli çalışmalara hemen başladı. Güvenlik her zaman en öncelikli konudur ve sorunu en kısa sürede çözmek için çalışmalar devam etmektedir.

Related Posts

Suriye’de bomba iddia: Rusya dönüyor

Rus basınında çıkan haberlere göre, Şam yönetimi, Rusya’nın Suriye’de askerî polis devriyelerine yeniden başlamasını istedi.

Miras anlaşmazlığında yeğenini beyzbol sopasıyla darp etmişti: İfadesi şaşırttı

Adana’nın Seyhan ilçesi Sucuzade Mahallesi’nde oturan Zeynep Alpaltun’un (58) babası Hasan Alpaltun (85), 2016 yılında yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle hayatını kaybetti. Alpaltun’dan miras kalan Diyarbakır’ın Çermik ilçesindeki yaklaşık 300 …

Interpol’ün kırmızı bültenle aradığı dolandırıcı Mersin’de yakalandı

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan dolandırıcılık şüphelisi Silifke’de yakalandı.

Refüje çarpıp takla attı: Bir ölü, bir yaralı

Erzurum’da refüje çarpan otomobil takla attı. Feci kazada bir kişi yaşamını yitirdi, sürücü ise ağır yaralandı.

Altı şehirde 2 milyar liralık operasyon: 29 tutuklama kararı

Jandarma, altı şehir merkezli yasa dışı bahis ve nitelikli dolandırıcılık opersayonu yaptı. Operasyon kapsamında, hesaplarında 2 milyar liralık işlem hacmi bulunan 29 şüpheli tutuklandı. Beş kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve 3 ilçe belediye başkanı AKP’ye geçiyor

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte 3 ilçe belediyesinin AKP’ye geçeceğini doğruladı.