Samandağ’da Boğulma Tehlikesi: Kurtarıldı

Samandağ Sahilinde Boğulma Tehlikesi Geçiren Yabancı Uyruklu Kurtarıldı

Hatay’ın Samandağ ilçesinde denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren ismi henüz öğrenilemeyen yabancı uyruklu bir kişi, cankurtaranlar tarafından kurtarıldı.

Olay, Çevlik sahilinde meydana geldi. Denize giren yabancı uyruklu şahıs, bir süre sonra suda batmaya başladı. Cankurtaran ekipleri durumu fark ederek hemen harekete geçti ve yabancı uyruklu kişiyi denizden çıkardı.

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan ve Samandağ Devlet Hastanesine kaldırılan yabancı uyruklunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Related Posts

DEM Parti’nin adı değişiyor

“Terörsüz Türkiye” hedefiyle yola çıkılan süreç ilerlerken DEM Parti’de de değişim yolda. Kongresini ekim ayında yapmayı planlayan DEM Parti’de, kongre ile logo ve parti isminin değiştirilmesi de gündemde.

Süveyda’da Ateşkese Sadakat Vurgusu

Bedevi savaşçılar, Dürzilerle ateşkes yapacaklarını ancak çatışmalara dönme ihtimalini sürdürüyor.

İstanbul bu hafta diplomasinin merkezi olacak

İran ile İngiltere, Fransa ve Almanya arasındaki nükleer müzakerelerin Cuma günü İstanbul’da gerçekleşecek. Öte yandan diplomatik kaynaklar, Rusya ve Ukrayna arasındaki müzakerelerin de bu hafta içi İstanbul’da yapılmasının öngörüldüğünü aktardı…

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs Türkü yalnız değildir, Türkiye her zaman yanımızdadır

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Lefkoşa’da Yeni Devlet Hastanesi Temel Atma ve Kuzey Çevre Yolu Köprülü Kavşak ve Bağlantı Yolları Açılış Törenleri’nde yaptığı konuşmada, “Kıbrıs Türkü yalnız değildir, bu yolculukta Türkiye her zaman yanımızdadır” dedi.

Gazze’de 86 kişi açlıktan hayatını kaybetti

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Gazze Şeridi’nde 86 kişinin açlıktan hayatını kaybettiği belirtildi.

Mardin 1969 Spor İlk Etap Kampını Tamamladı

Mardin 1969 Spor, Bolu’daki kampın ilk etabını tamamladı; ikinci etap 24 Temmuz’da başlayacak.