Renkli kozmetikte bayrak değişimi

Flormar, Yatırımcılarıyla Güçlenerek Yeniden Değer Kazanıyor

2024 yılının ikinci yarısında, Türkiye’nin önde gelen özel sermaye şirketlerinden Esas Private Equity, Tacirler Portföy ve Esas tarafından yönetilen Özel Sermaye 1 Girişim Sermayesi Fonu ve Credia Partners’ın yatırımlar bölümü Flormar’ı satın alarak önemli bir yatırım gerçekleştirdi. Yüzde 80’i kadınlardan oluşan çalışan kadrosu ve kadınları odağına alan marka kimliğiyle Flormar, marka değerini yükseltmeyi, müşteri ihtiyaçlarını daha iyi anlamayı ve ürün portföyünü geliştirmeyi hedefliyor.

2021 yılından bu yana Chief Marketing Officer olarak görev yapan Tuba Altunterim ise Flormar markasının dönüşümünde önemli bir rol oynadı. Yeniden yapılanan Flormar, yatırımcılarıyla güçlenerek sektördeki yerini sağlamlaştırmayı amaçlıyor.

Related Posts

En düşük emekli maaşı yükselecek mi? Bakan Işıkhan’dan yeni açıklama geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, en düşük emekli aylığı rakamıyla ilgili, “3 Temmuz’da haziran ayı enflasyon rakamı belli olduğunda, yılın ilk 6 ayında gerçekleşen TÜFE ortaya çıkacak. Hazine ve Maliye Bakanımız ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerekli görüşmeleri yapacağız.” dedi.

Bakan Şimşek işsizlik rakamlarını değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından işsizlik rakamlarını değerlendirdi.

Ticaret Bakanı Bolat: İhracatımız büyük sınamalara rağmen artarak yoluna devam etmekte

Bolat, “İhracatımız büyük sınamalara rağmen artarak yoluna devam etmekte. Yılın ilk 6 ayının 5’inde geçen yılın aynı aylarından daha fazla mal ihracatı sağlamış durumdayız. Hizmet ihracatında da ilk 4 ay itibarıyla yükselişimize devam etmekte.” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İşsizlik oranımız düşmeye devam ediyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İşsizlik oranımız düşmeye devam ediyor

Tatil parasına arsa alıp üzerine ev koyuyorlar: Tercihler değişti…

Ege ve Akdeniz’de 4 kişilik ailenin bir haftalık tatili 200 bin TL’ye yaklaştı. Birçok aile bu parayı vermek yerine kırsal bölgelerden arsa satın almayı tercih ediyor. İki üç yıllık tatil parasının üzerine biraz eklenip köy evi inşa ediliyor. Uzaktan çalışanlar da yaz kış bu evlerde yaşıyor.

Tahliye taahhütnamesine Yargıtay onayı; kiracı iddiasını kanıtlayamadı

Tahliye taahhütnamesine Yargıtay onayı; kiracı iddiasını kanıtlayamadı