Özgür Özel’den Ferdi Zeyrek’e zor veda: Gözyaşlarına boğuldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e Veda Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, duygulu anlar yaşayarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e veda etti. Konuşması sırasında zorlanan Özel, “Bana yüküm ağırdı diyordu. Manisa’yı emanet etti gitti. O gidince ne yapacağız bilmiyorum.” şeklinde konuştu.

Özel, konuşmasında, “6 yaşından beri bir kürsüye çıkıp konuşurum, elimde mikrofon olur. Bu herhalde şimdiye kadarki en zor konuşmam. Dedim ki ‘Genel Başkanım, nasıl alacağız Manisa’yı?’ Dedi ki ‘Sen alacaksın.’ Ben alamadım, Ferdi aldı. 15 gün Manisa’dan ayrı kalsak burnumun direği sızlar. Ferdi benden daha Manisalıydı. Aşkla bağlıydı eşine, çocuklarına, bir de Manisa’ya. Yunusemre Belediye Başkanı adayı olmak istiyordu, ‘Ben alacağım, kazanacağım orayı abi’ diyordu.” şeklinde konuştu.

Özel, şu ifadeleri kullandı: “Manisa’yı ben alamadım, Ferdi aldı. Ferdi benden daha Manisalıydı, aşkla bağlıydı, eşine, çocuklarına, Manisa’ya… Bana yüküm ağırdı diyordu. Manisa’yı emanet etti gitti. O gidince ne yapacağız bilmiyorum. Karşılıksız sevebilen biriydi. Konuşmaya başlayınca o kadar samimidir ki dinleyen ağzının içine düşer. Elini sıkıp da yüreğini kazanmadığı kimse yok.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Sivas’taki depremin ardından Naci Görür olası depremin büyüklüğü açıkladı!

Sivas’ın Gürün ilçesinde meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür dikkat çeken uyarılarda bulundu.

İngiltere’den ‘gerginliği azaltma’ çağrısı

İngiltere Başbakanı Starmer, İsrail’in İran’a yönelik saldırısı ve İran’ın misillemesine ilişkin olarak açıklama yaptı.

‘Türk Dünyası Yüzyılı’ için ortak vizyon: Artık kendi senaryomuzu yazıyoruz

AK Parti’nin ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenen Türk Dünyası İstişare Toplantısı, çeşitli ülkelerden sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi. Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Zorlu, ‘Türk Dünyası Yüzyılı’ hedefini vurgulayarak, bu vizyonun sadece siyasi değil sosyal ve kültürel temellerle inşa edilmesi gerektiğini belirtti. Ortak tarih, dil ve kültürün geleceğe taşınmasında STK’ların rolünün altı çizilirken, Türk devletlerinin küresel çapta ekonomik ve diplomatik güç haline geldiği mesajı verildi. Zorlu, “Türk dünyası artık başkalarının yazdığı senaryolarla değil, kendi vizyonuyla yol alıyor.” dedi.

TÜİK Başkanı Çetinkaya’nın kardeşi delil yetersizliğinden beraat etti

Adana Cumhuriyet Başsavcısının ismini kullanarak “bir suçlunun serbest bırakılması” karşılığında 3 milyon lira istediği iddiasıyla dolandırıcılık suçundan hakkında 3 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istenen Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Erhan Çetinkaya’nın kardeşi, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ATÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cihan Çetinkaya delil yetersizliğinden beraat etti.

Musk’tan buzları eriten geri adım! İleri gittim pişmanım

Geçen ay itibarıyla Donald Trump yönetimindeki “Özel Devlet Görevlisi” dönemi sona eren ve sonrasında ABD Başkanı Trump’ı “Epstein dosyalarında olmakla” suçlayan ve azledilmesi çağrısı yapan dünyanın en zengin işinsanı Elon Musk, pişman olduğunu söyledi.

Özgür Özel ile Nurcan Zeyrek, taziyeleri kabul etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in vefatının ardından, Zeyrek’in eşi Nurcan Zeyrek ile Manisa’da taziyeleri kabul etti.