Park halindeki otomobil alev topuna döndü

Gece geç saatlerde merkez Yenimahalle 26213 Sokak’ta gerçekleşen olayda Cihan Kizir’e ait bir araçta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Mahalle sakinleri tarafından fark edilen yangın hızla yayıldı ve aracın bagaj kısmından başlayan yangın, otomobili alev topuna dönüştürdü.

112 acil çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine ulaştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, araçtaki yangının çıkış sebebini araştırmak için detaylı bir çalışma yaptı.

Kizir olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Arabadan bağırma sesleri duydum ve dışarı çıktığımda araç alevler içindeydi. Aracın arka kısmında alevler vardı. Hemen polis ve itfaiyeyi aradık ve yangın söndürüldü” dedi.

Polis ekipleri olayı inceledi ve aracın kundaklanıp kundaklanmadığını belirlemek için çalışmalarına devam ettiler. Kizir, “Araba tamamen kullanılamaz hale geldi, umarım sorumlular bulunur” şeklinde konuştu.

Related Posts

Pakistan Savunma Bakanı’ndan Hindistan’a uyarı: ‘Su bizim kırmızı çizgimizdir’

Pakistan Savunma Bakanı Khavaja Muhammed Asıf, Hindistan’a, “ülkesine su akışını engelleyecek adımlardan kaçınma” uyarısında bulunarak, “Su bizim kırmızı çizgimizdir. Gelecekte savaşlar su yüzünden çıkacak” dedi.

6.2’nin ardından İstanbul’daki deprem polemiğine İTÜ de karıştı!

İstanbul’daki 6,2’lik depremin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi akademisyenlerince hazırlanan ön raporda, enerjinin sadece yüzde 12’sinin boşaldığı kaydedilirken; Marmara için sıkça anılan 7,8 büyüklüğündeki deprem senaryosunun korku yaratmak amacıyla değil, gerçek mühendislik hesabıyla ortaya konulduğu belirtildi.

Kanada Başbakanı Carney’den Trump’ın “51. eyalet” söylemine tepki: Kanada satılık değildir

ABD Başkanı Donald Trump’ın “Kanada ABD’nin 51. eyaleti olmalı” söyleminin gerçeklerle örtüşmediğini söyleyen Kanada Başbakanı Mark Carney, “Başkan Trump bir süredir bu konudaki arzusunu dile getirmektedir, ben de her zaman arzu ile gerçeği birbirinden ayırmaya özen gösterdim. Kanada satılık değildir ve asla da olmayacaktır.” dedi.

Kanada Başbakanı’nın ‘Satılık değiliz’ sözlerine Trump’tan olay yaratacak cevap

Kanada’da başbakanlık seçimlerini kazanan Mark Canvey ile ABD Başkanı Donald Trump Beyaz Saray’da ilk kez bir araya geldi. Oval Ofis’teki görüşmede Kanada’nın satılık olmadığını belirten Canvey’e Trump, “Bunu zaman gösterecek. Asla, asla deme …

Trump, Kanada Başbakanı Carney’in yüzüne söyledi: Asla, asla deme

ABD Başkanı Donald Trump, eyaz Saray’da ağırladığı Kanada Başbakanı Mark Carney’in “Kanada satılık değil, hiçbir zaman olmayacak” sözlerine “Asla, asla deme” diyerek yanıt verdi.

Yedi yavru kuyuya düştü! İtfaiye kurtardı

Antalya’nın Serik ilçesinde kuyuya düşen 7 köpek yavrusu, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir