Sivas’ta yıldırım düşen doğal gaz hattı alev alev yandı

Ağcabel Yaylası’nda Doğal Gaz Boru Hattına Yıldırım Düştü, Yangın Çıktı!

Koyulhisar ilçesine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Ağcabel Yaylası yakınlarında Ordu-Giresun doğal gaz arzını sağlayan boru hattına dün akşam saatlerinde yıldırım düştü ve yangın çıktı. Olayın ardından jandarma ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi ve 2 metrekarelik alan etkilendi.

Valilikten yapılan açıklamada, “Yangın halen 2 metrekarelik alanda devam etmekte olup, BOTAŞ yetkilileri, itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından yakından takip edilmektedir. Yangının gazın tükenmesi sonrasında onarıma başlanacağı ve bölge illerinde gaz arzında herhangi bir kesinti olmayacağı belirtilmiştir” denildi.

Related Posts

‘CHP kurultayı’ soruşturması: Cafer Mahiroğlu ifade verdi

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, CHP kurultayına yönelik soruşturmada ifade verdi. Avukatı aracılığıyla yazılı ifade sunan Mahiroğlu, Ekrem İmamoğlu ile arasında siyasi ve ticari bir ilişki olmadığını, Halk TV ile İBB arasında reklam anlaşması imzalanmadığını beyan etti.

SÖZCÜ’nün torpil haberi meclis gündeminde

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, SÖZCÜ’nün Karaman İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen ve kamuoyunda torpil iddialarıyla tartışma yaratan daimî işçi alımı haberini TBMM gündemine taşıdı. Ünver, İçişleri Bakanı’nın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, işe alınan kişilerin büyük bölümünün iktidar partisinin teşkilat mensuplarının yakınları olduğuna dair iddiaları sordu.

Canlı yayında yere yığıldı! Cümlesini tamamlayamadan fenalaştı

Amerikalı siyaset analizcisi Camryn Kinsey, “Fox News at Night” adlı programda aniden fenalaşarak yere yığıldı. Kinsey cümlesini tamamlayamadan bilincini kaybederek bayıldı

Doğalgaz hattına yıldırım düştü, alevler iki gün boyunca sönmedi

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde doğal gaz boru hattına yıldırım isabet etmesi sonucu çıkan yangın, iki gün süren kontrollü müdahalenin ardından söndürüldü. Gaz akışında herhangi bir aksama yaşanmadı.

7 Ekim’den bu yana Batı Şeria’da 1000’den fazla Filistinli, İsrail saldırıları nedeniyle hayatını kaybetti

7 Ekim’den bu yana Batı Şeria’da 1000’den fazla Filistinli, İsrail saldırıları nedeniyle hayatını kaybetti

Son anketten çarpıcı sonuçlar: AKP ve MHP seçmeni yeni ‘sürece’ ikna oldu mu?

MetroPOLL Araştırma, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim’deki çağrısıyla başlayan yeni sürece verilen desteğe ilişkin araştırmasını kamuoyu ile paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir