Soruşturma başlatılmıştı: Erdoğan ve Bahçeli’ye yönelik paylaşım yapan kişi gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli hakkında paylaşım yaptığı belirlenen Z.M. hakkında resen soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında şüpheli Z.M. ile ilgili arama-el koyma ve gözaltı işlemi için emniyet birimlerine talimat verildi.

GÖZALTINA ALINDI: ‘HAKARET İÇERİKLİ PAYLAŞIMLAR NEDENİYLE…’

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), kişinin İzmir’de gözaltına alındığını bildirdi.

EGM’den yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“İzmir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından yapılan çalışmada sosyal paylaşım sitesi X’te Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden şahsın Z.M. olduğu tespit edilmiştir. ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ ve ‘kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret’ içerikli paylaşımları nedeniyle hakkında adli tahkikat başlatılan şahıs İzmir’de ikamet ettiği adreste gözaltına alınmıştır.”

Related Posts

Rusya’da küçük kıyamet: 8,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Rusya’da yakın tarihin en büyük depremlerinden biri meydana geldi. 8,8 büyüklüğünde depremin merkez üssü, ülkenin doğusunda bulunan Kamçatka Yarımadası.

Kurbağa zehriyle “arınma ritüeli” yoğun bakımda bitti

Almanya’da, Amazon kurbağasının zehriyle yapılan sözde bir arınma ritüeline katılan 37 yaşındaki Polonyalı bir kadın, zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Kayserispor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları belli oldu

Kayserispor, Beşiktaş ile oynanacak olan ilk hafta maçının bilet fiyatlarını açıkladı.

Silifke’deki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Mersin Silifke’de çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alındı.

Bakan Yumaklı’dan Yangın Açıklaması

Bakan Yumaklı, orman yangınlarına ilişkin güncel durumu ve müdahale çalışmalarını açıkladı.

Sıcaktan Bunalan Maymunlara Buzlu Kokteyl

Kayseri’deki hayvanat bahçesinde maymunlara, sıcaktan serinlemeleri için buzlu meyve kokteyli veriliyor.