Aksaray’da Kız Öğrenciler İçin Güvenlik Denetimi

Aksaray’da Kız Öğrenci Yurtlarında Güvenlik Önlemleri Alınıyor

Aksaray’da kız öğrenci yurtlarını korumak için polis ekipleri büyük bir özenle çalışmalarını sürdürüyor. Yurt bölgelerindeki olumsuzlukların önüne geçmek ve öğrencilerin huzur içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Güvenlik ve Trafik Şubesi ekipleri aktif bir şekilde görev yapıyor.

Polis ekipleri, kız öğrenci yurtlarının çevresini adeta abluka altına alarak bölgede bulunan araç ve şahısları titizlikle sorguluyor. Asayiş ekipleri sabit bir şekilde yurtların önünde görev alırken, Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri de yol güzergahlarında araç denetimlerini gerçekleştiriyor.

Güvenlik Şubesi’ne bağlı sivil ekipler ise yurt çevresinde sürekli olarak gözetleme ve takip yaparak olası risklere karşı tedbir alıyor. Bölgedeki herkes Genel Bilgi Taramasından geçirilerek potansiyel tehlikelerin önüne geçiliyor.

Öğrenciler, yapılan denetimlerden memnuniyetlerini dile getirerek polis ekiplerine teşekkür ediyor. Simge Gür (20) “Umarım bu güvenlik önlemleri devam eder. Polislerimiz sayesinde rahat bir şekilde okula geliyoruz, bu bizi mutlu ediyor” derken, Ece Görgülü (20) ise “Polislerimiz her zaman burada, kimlik kontrolü yapılıyor ve bu da bizi rahatlatıyor. Güvenli bir ortamda eğitim almaktan dolayı çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

Emniyet birimleri, uygulamaların sürekli bir şekilde devam edeceğini belirtti. – AKSARAY

Related Posts

Silifke’deki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Mersin Silifke’de çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alındı.

Bakan Yumaklı’dan Yangın Açıklaması

Bakan Yumaklı, orman yangınlarına ilişkin güncel durumu ve müdahale çalışmalarını açıkladı.

Sıcaktan Bunalan Maymunlara Buzlu Kokteyl

Kayseri’deki hayvanat bahçesinde maymunlara, sıcaktan serinlemeleri için buzlu meyve kokteyli veriliyor.

Hindistan’da izdiham: 6 ölü, 25 yaralı

Hindistan’ın Uttarakhand eyaletinde Mansa Devi tapınağı yakınında çıkan izdihamda 6 kişi hayatını kaybetti.

AFRICOM’dan Rusya ve Çin’e suçlama

ABD Afrika Komutanlığı (AFRICOM), Rusya ve Çin’i kıtada “kötü niyetli faaliyetler” ve dezenformasyon yapmakla suçladı.

İmamoğlu’nun yüksek lisans diploması da hedefte: Gerçek ortaya çıktı!

İktidar medyası, tutuklu İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun yüksek lisans diploması da silindiği iddia etmişti. Ancak ne İmamoğlu’na ne de avukatlarına böyle bir kararın iletilmediği öğrenildi.