Dünyanın en büyük oyuncak fuarı yarın açılıyor

2025 yılında Nürnberg şehri, ünlü “Spielwarenmesse” fuarına ev sahipliği yapacak.

Fuar, 28 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında NürnbergMesse GmbH fuar alanında 5 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak. Oyuncak endüstrisinin son trendleri fuar ziyaretçilerine sunulacak.

Fuar, 165 bin metrekarelik bir alanda düzenlenecek. 68 ülkeden 2 bin 354 firma katılacak ve 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçi bekleniyor. Türkiye ise 64 firma ile fuara katılım gösterecek.

1 Şubat’a kadar devam edecek fuarda, en yeni teknolojiden geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş bir ürün yelpazesi sergilenecek. Yeni oyuncaklar basına tanıtılarak meraklıların dikkatine sunulacak. Fuar alanında bilet satışı olmayacağı için ziyaretçiler, biletlerini sadece online olarak satın alabilecekler ve 16 yaşından küçükler fuara kabul edilmeyecektir.

Related Posts

Sancaktepe’de Tapu Sorunları Çözülüyor

Sancaktepe Belediyesi, 63 vatandaşa tapu verdi ve 16 yeni hizmet aracı ekledi.

Esenyurt’ta Televizyon Hırsızı Genç Tarafından Yakalandı

Muhammet Çakal, hırsızlık şüphesiyle kovaladığı kişiyi polisle yakalattı. Hırsızın 19 yıl cezası var.

Adıyaman Valisi Varol, Belediye Başkanı Tutdere ile Önemli Görüşme Gerçekleştirdi

Adıyaman Valisi Osman Varol, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’yi makamında ağırladı. Görüşmede ilin öncelikli sorunları, altyapı eksiklikleri ve kentsel dönüşüm gibi konular ele alındı. İki yönetici, Adıyaman’ın kalkınması için iş birliğinin önemini vurguladı.

Berk Oktay’a taciz suçlaması! Tuğçe Aral ismini verdi, Oktan’ın avukatından açıklama gecikmedi

Manken ve sunucu Tuğçe Aral, evli bir oyuncunun kendisini sosyal medya üzerinden taciz ettiğini öne sürdü ve ismi doğrudan vererek bu kişinin Berk Oktay olduğunu iddia etti. Aral’ın açıklamaları kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Oktay cephesinden gecikmeden yanıt geldi. Oyuncunun avukatı, iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirtti ve hakkında hukuki sürecin başlatıldığını duyurdu.

Eski AİHM yargıcı Rıza Türmen: Demokrasiden uzaklaşırken barışı sağlamanın imkânı yok, komisyon başarılı olursa başka bir Türkiye’de yaşama fırsatı bulacağız

“Gelinen aşama çok değerli ama Kürt sorununun hiçbir şekilde konuşulmadığı, sadece bir ‘terör’ sorunu olarak düşünüldüğü bir ortam. Bir taraftan barışı sağlayacak, Türkiye’de Kürt açılımı getireceksiniz, öbür taraftan da demokrasiden uzaklaşacaksınız, daha baskıcı bir rejim kuracaksınız. Bu, komisyonun çalışmasını da zehirliyor. Kürt sorunu ancak genel demokrasi çerçevesinde çözülür” 

Sıcaklık 40 dereceyi buldu: 200 rakımlı dağlarda serinlediler

Hava sıcaklığının öğle saatlerinde 40 dereceyi bulduğu Erzincan’da, sıcaktan bunalan vatandaşlar 3200 rakımlı yüksek dağlara çıkarak serinliyorlar.