100 milyon kullanıcısı var: Türkiye’de engellendi

Tango Adlı Sosyal Medya Platformu Türkiye’de Erişime Engellendi

Kullanıcıların canlı yayın, görüntülü arama ve mesajlaşma için tercih ettiği popüler sosyal medya platformu Tango, Türkiye’de dikkat çeken bir gelişme ile karşı karşıya kaldı.

PlayStore’da 100 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Tango, Ankara 1’inci Sulh Ceza Hakimliği’nin kararıyla ülkemizde erişime kapatıldı.

Şirketin ‘tango.me’ alan adı da aynı kararla engellenirken, kararın detayları hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Neden platformun erişime engellendiği konusunda net bir bilgi ise mevcut değil.

Related Posts

İnfaz yasası yürürlüğe girdi: 10. Yargı Paketi, bayramdan önce Resmi Gazete’de yayımlandı; 25 bin kişinin cezaevinden tahliyesi bekleniyor

İnfaz yasası yürürlüğe girdi: 10. Yargı Paketi, bayramdan önce Resmi Gazete’de yayımlandı; 25 bin kişinin cezaevinden tahliyesi bekleniyor

Yeni evlilere indirimli Umre

2025 yılı, Cumhurbaşkanlığı tarafından “Aile Yılı” ilan edildi, ailelere indirimli otobüs, tren ve uçak bileti gibi kampanyalar başlatıldı.

Trump kararnameyi imzaladı: Çelik ve alüminyum tarifeleri yüzde 50’ye çıkarıldı

ABD Başkanı Donald Trump, çelik ve alüminyum ithalatına uygulanan yüzde 25’lik gümrük vergisinin yüzde 50’ye yükseltilmesine yönelik kararnameye imza attı.

İBB’ye yönelik beşinci dalga operasyonu: 30 kişiye tutuklama talebi

İstanbul’da CHP’li belediyelere yönelik yürütülen 4 ayrı soruşturma kapsamında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 36 şüpheliden 30’u savcılıktaki ifade işlemlerinin ardından tutuklama, 6 şüpheli ise adli kontrol talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Mahkemeye sevk edilenlerden beşinin belediye başkanı olduğu belirtildi.

Aşırı yağışlar sel felaketine yol açtı! 500’den fazla kişiden haber alınamıyor

Nijerya’nın Niger eyaletinde aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen sellerde 500’den fazla kişinin kaybolduğu bildirildi. Mokwa Bölge Başkan Yardımcısı Musa Kimboku, yerel basına yaptığı açıklamada, 29 Mayıs’ta Niger eyaletine bağlı Mokwa bölgesinde …

MHP BBP’ye AKP de YRP’ye bayramda kapıları kapattı

AKP ve MHP’nin Kurban Bayramı’nın ikinci gününde yapılacak bayramlaşma trafiği belli oldu. MHP’nin BBP ile bayramlaşmayacak olması dikkat çekerken AKP de YRP ile bayramlaşmayacak.